Aquest cap de setmana del 18 i 19 de març s’ha disputat el Campionat d’Espanya d’atletisme per Comunitats Autònomes per a persones amb discapacitat física a la localitat madrilenya d’Alcorcón. Al campionat han participat més de 70 esportistes de 10 CCAA entre ells, 4 atletes catalans que han finalitzat a la cinquena posició.

Han participat per part de la Selecció Catalana, Carlos Javier Pérez, llançador de jabalina categoria F-46, José Ruiz Ruiz, corredor de 1500 i 5000 categoria T-46, Richard Mais, corredor de 100m, 200m i 400m categoria T-54 i David Miquel Berini, llençador de jabalina, disc i pes categoria F-56, han completat la delegació catalana la seleccionadora Isabel Hurtado acompanyada per José Pérez com a tècnic assistent.

Andalusia, Madrid i Galicia han estat les tres primeres clasificades. Catalunya, amb solament quatre esportistes, ha finalitzat en una gran cinquena posició amb 68 punts, solament a 5 de la quarta posició.

En el següent enllaç es poden veure tots els resultats del Campionat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies