Aquest dissabte 18 de març s’ha disputat una jornada més de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes, una jornada que s’havia de disputar l’1 d’abril però que s’ha avançat a aquest dissabte i on el Club Comkedem ha guanyat per 10 a 1 a Dracs Guttmann.

Óliver Vilella, jugador del club Comkedem, ha estat el gran protagonista del partit ja que va ser l’autor dels sis primers gols que van deixar sentenciat el partit en el primer quart d’hora de joc. El marcador al final de la primera part va ser de sis a un a favor de l’equip local. L’intensitat de joc va disminuir durant la segona part on Comkedem es va imposar per quatre a zero. Óliver va finalitzar el partit marcant vuit dels deu gols del seu equip.

La cinquena jornada de la LLiga Catalana tindrà lloc dissabte 22 d’abril amb el partit entre l’ADB Barberà contra Dracs San Rafael al Pavelló Maria Reverter de Barberà del Vallès. D’altra banda, informar que s’ha cancelat el Campionat d’Espanya per CCAA d’hoquei en cadira de rodes a la ciutat de Saragossa degut a la no inscripció de la Comunitat de Madrid.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies