Dissabte 11 de març s’ha celebrat jornada de portes obertes al camp municipal i s’ha inaugurat oficialment la nova galeria de tir, un projecte finançat per l’Ajuntament d’Olesa i que converteix les instal·lacions del club olesà en una de les millors que hi ha a Catalunya.

“La consecució d’un somni”. Així han definit el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa, Jordi Martínez, i el president del Club tir Arc Olesa, Sergi Abayà, l’estrena oficial, de la nova galeria de tir de l’entitat olesana. Ha estat un projecte finançat per l’Ajuntament d’Olesa, però que des d’aquest dissabte té nom i cognoms, els de la persona que ha lluitat i insistit els darrers anys perquè la sala fos una realitat: Josep Lluís Amador que no s’esperava que l’entitat decidís batejar la nova galeria amb el seu nom, s’ha mostrat molt emocionat per aquest reconeixement.

L’acte institucional d’estrena de la nova galeria, presidit pel regidor d’Esports, Jordi Martínez, acompanyat pel president de l’entitat, Sergi Abayà; el president de la Federació Catalana de Tir amb Arc, Francesc Altarriba, l’absència del president FCEDF Josep Gimenez, va estar motivada al coincidir la presentació oficial del CB Granollers cadires de rodes, altre destacat la del campió olímpic de Barcelona 92, Antonio Vázquez. També hi han estat presents els regidors del consistori olesà Martí Fortuny, d’ERC; Fernando Vicente, del PSC, i Domènec Paloma, de PdeCat, així com l’exregidor d’Esports Pere Oleart.

El president del Club, Sergi Abayà, ha celebrat que gràcies a la nova galeria de tir, els arquers ja poden entrenar els 365 dies de l’any, i per aquesta raó, la jornada de portes obertes “és el final d’un recorregut de molta lluita”. Abayà ha volgut recordar les persones que han fet possible la nova nau, començant pels exregidors d’Urbanisme i Esports de l’ajuntament d’Olesa, Pere Planas i Pere Oleart respectivament; l’actual regidor d’Esports, Jordi Martínez, i especialment “a l’ànima del club”, en Josep Lluís Amador, tot anunciant que la nova galeria de tir durà el seu nom. El president de la Federació Catalana de tir amb Arc, Francesc Altarriba, s’ha sumat a assegurar que el projecte no hauria estat possible sense la constància d’en Josep Lluís Amador, i per això ha celebrat que la nau porti a partir d’ara el seu nom.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies