La setmana pasada es va disputar la Copa del Món d’snowboard a la localitat de Pyeongchang (Corea del Sud), escenari que acollirà els Jocs Paralímpics d’Hivern a 2018 i on, Astrid Fina, tot i que no va poder sumar medalles va finalitzar la temporada a la segona posició a la classificació general per punts de la Copa del Món.

Astrid es va quedar a les portes del podi ja que va finalitzar les proves de boardercross i Banked eslàlom (categoria Lower Limb 2) a la quarta posició final. Amb aquests resultats, Astrid ha acabat al podi general de la Copa del Món, sent tercera en boardercross i segona en Banked eslàlom.

La propera competició en la que participarà Astrid Fina serà el Campionat d’Espanya a Baqueira Beret el 29 de març amb el que finalitzarà aquesta temporada. El gran objectiu i repte de la rider barcelonina de l’any que ve, será els Jocs Paralímpics de Pyeongchang, on vol arribar al màxim per lluitar per una medalla.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies