El cap de setmana del 25 i 26 de març es disputa el Campionat d’Espanya de natació en edat escolar per Seleccions Autonòmiques a les instal.lacions de “Son Hugo” a Palma de Mallorca amb la participació de més de 35 esportistes, entre ells, tres nedadors de la FCEDF.

Els tres nedadors seleccionats per Xavi Cenzano (seleccionador FCEDF) són: Iker Ruiz Urbaneja (CN Balaguer), Pablo Errando (CN Barcelona) i Pol Sallent (CN Martorell) a més, també formen part de la selecció catalana, nedadors de la FECPC.

Un total de 10 seleccions participen aquest any, les mateixes que en l’edició anterior. Les proves es disputen en piscina de 25m i les proves serán les de 50 i 100 m lliures, 50 i 100 m esquena, 50 i 100 m braça i 50 m papallona.

Foto FEDDF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies