Aquest dissabte 4 de març es disputa la segona jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb l’enfrontament entre els Dracs San Rafael contra l’ADB Barberà al Pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona a partir de les 12h.

Aquest és el primer partit de la competició pel vigent campió, l’ADB Barberà, que disputa el primer partit oficial d’aquesta temporada davant els Dracs San Rafael, equip que va jugar la primera jornada de la LLiga Catalana i va perdre per 3 a 14 amb el club Comkedem.

D’altra banda, diumenge 5 març es porta a terme la 2a jornada de tecnificació al CAR de Sant Cugat com a preparació de la participació de Catalunya al Campionat d’Espanya Absolut per CCAA que es disputa a Saragossa el cap de setmana del 25 i 26 de març.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies