Aquest cap de setmana del 18 i 19 de febrer s’ha disputat la segona jornada del Campionat Nacional II de França de rugbi adaptat a la ciutat de Toulon amb la participació dels equips de Toulon, Grenoble, Bourgoin, Montpellier i el BUC de Barcelona que es el primer equip forani que disputa la competició francesa englobat dins del Grup C (Sud de França).

Dissabte per la tarda, el BUC va guanyar el seu primer partit disputat contra el Grenoble, un equip que s’ha reforçat molt bé, per un ajustat 43 a 35. Al segon partit, el BUC es va impossar amb claretat a l’equip amfitrió, el Toulon per 45 a 23. A la jornada de diumenge el BUC va jugar contra els dos millors equips, sent superat pel Bourgoin per un clar 24 a 56 i plantant cara al millor equip, el Montpellier, que va guanyar als catalans per 46 a 32.

El Montpellier, primer classificat i el Bourgoin segon accedeixen directament a jugar la fase final d’ascens al Campionat Nacional I. El BUC, tercer classificat, jugarà una fase de repesca el cap de setmana del 15 i 16 d’abril contra els tercers classificats de les zones nord i centre.

Foto (Photos Sport)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies