Aquest dissabte 18 de febrer ha començat una edició més de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb el partit que han disputat els Dracs San Rafael (nou equip després de la fusió dels Dracs Guttmann i Club San Rafael) contra Comkedem a les instal.lacions de l’Institut Guttmann amb victòria per Comkedem per un clar 3 a 14.

El gran protagonista del partit ha estat Vilella, jugador del Comkedem que ha marcat els nou primers gols del partit en el que l’equip visitant ha dominat el joc amb claretat des del començament. Amb tot ja decidit en els primers 20 minuts de partit, l’intensitat ha baixat a la segona part que ha finalitzat amb un parcial de 3 a 5 a favor de Comkedem que s’ha impossat per 3 a 14 al marcador final, en el primer partit de la LLiga Catalana d’aquesta temporada.

Dissabte 4 de març es disputa la segona jornada amb l’enfrontament entre Dracs San Rafael contra ADB Barberà, que ha descansat a la primera jornada, també a l’Institut Guttmann.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies