La setmana del 13 al 18 de febrer s’ha disputat la Copa del Món IPC d’snow adaptat a l’estació catalana de La Molina on han participat esportistes procedents de 13 països d’arreu del món, entre ells, la catalana Astrid Fina que ha aconseguit quatre medalles de plata en una gran actuació a les proves de boardercross i banked slalom.

Les dues primeres medalles de plata les ha guanyat a la disciplina de boardercross quedant per darrera de la rider holandesa Lisa Bunschoten. Astrid va lluitar fins la victòria final en la primera de les proves mentres que l’holandesa va ser superior a la segona final. La magnífica actuació de la rider barcelonesa es va completar amb dos medalles més, també de plata, a la disciplina de banked slalom, disputades divendres i dissabte, on també va ser superada per la gran dominadora de la Copa del Món celebrada a La Molina, Lisa Bunschoten que va realitzar millors temps en les baixades finals de banked slalom.

Aquestes quatre medalles confirmen el gran estat de forma d’Astrid Fina que lluitarà per millorar els resultats a les finals de la Copa del Món que es celebren a la ciutat de Pyeongchang (Corea del Sud).

Foto (La Molina).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies