El cap de setmana de l’11 i 12 de març es disputa el Campionat d’Espanya absolut de natació per Comunitats Autònomes a la ciutat d’Oviedo amb la participació dels millors nedadors estatals, entre ells, els paralímpics catalans.

La convocatòria de Catalunya de nedadors amb discapacitat física està formada pels medallistes paralímpics Núria Marqués, Sarai Gascón, Miguel Luque i Óscar Salguero, a més, també participen a Oviedo, Júlia Castelló, Marta Colom, José Luis Corredera, Ariel Schrenk, Toni Ponce, Albert Martinez, Pau Majó, Marc Sala, Jubal Edo i, per aquesta edició, la novetat de la convocatòria és el nedador paralímpic valencià José Antonio Marí Alcaraz amb llicència catalana per aquesta temporada. La convocatòria es completa amb els tècnics Irina Barceló i Oriol Lozano.

Catalunya és l’actual campiona d’Espanya ja que va guanyar l’edició de l’any passat disputada al Club Natació Sabadell per davant de la Comunitat Valenciana i Canàries.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies