El programa Hospisport de la FCEDF obre una nova activitat a la ciutat de Balaguer dirigida als nens i nenes amb alteracions motrius. L’activitat aquàtica es porta a terme a la Piscina Coberta Municipal (Carrer Urgell, 100 de Balaguer). El programa compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de la ciutat.

L’activitat aquàtica consisteix en exercicis a l’aigüa per a nens i nenes amb alteracions motrius amb l’objectiu de la millora de la seva salut i qualitat de vida. Treballem l’autonomia de l’infant a l’aigua i millorem la seva resistència, la coordinació i l’equilibri de manera motivant i divertida. L’horari de la nova activitat és els dilluns de 18:15h a 19:00h.

Per més informació i inscripcions podeu visitar el següent enllaç.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies