Del 13 al 18 de febrer es disputa la Copa del Món IPC d’snow adaptat a l’estació catalana de La Molina on estan participant esportistes procedents de 13 països d’arreu del món, entre ells, la catalana Astrid Fina.

La prova no ha pogut començar de millor manera ja que a la competició de boardercross, Astrid Fina ha aconseguit una gran medalla de plata per darrera de la rider holandesa Lisa Bunschoten que va superar a la catalana en una gran final ja que Astrid anava en primera posició fins que una caiguda la va relegar a la segona posició final. Astrid també participa a la competició de banked slalom, una disciplina on es va quedar a les portes del pòdium al Campionat del Món d’snowboard celebrat a Big White (Canadà).