Aquest dissabte 18 de febrer comença una nova edició de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb la participació dels tres equips catalans actuals, l’ADB Barberà, Comkedem i Dracs Sant Rafael. La competició es disputa entre els mesos de febrer i abril d’aquest 2017.

El primer partit de la LLiga Catalana el disputen Dracs San Rafael (nou equip després de la fusió dels Dracs Guttmann i Club San Rafael) contra Comkedem a les instal.lacions de l’Institut Guttmann a les 12h, l’ADB Barberà descansa en aquesta primera jornada. Dissabte 4 de març es juga la segona jornada amb l’enfrontament dels dos equips favorits per guanyar aquesta edició de la LLiga Catalana, Dracs San Rafael contra ADB Barberà.

Durant els propers mesos també es portaran a terme diferents jornades de tecnificació al CAR de Sant Cugat amb l’objectiu de preparar la participació de Catalunya al Campionat d’Espanya Absolut per CCAA que es disputa a Saragossa el cap de setmana del 25 i 26 de març. El Campionat de Catalunya, que tindrà lloc durant els Jocs Catalans, posarà el punt i final a la temporada d’hoquei en cadira de rodes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies