La rider catalana Astrid Fina ha participat aquesta setmana al Campionat de Món d’snowboard a Big White (Canadà) a les proves de cross i banked slalom millorant els seus darrers resultats.

La primera prova que ha disputat va ser la de cross on va finalitzar a la cinquena posició amb un millor temps de 1’26”06, millorant la sisena posició aconseguida als Jocs Paralímpics de Sochi 2014. Dimarts, Astrid Fina, es va quedar a les portes del pòdium a la prova de banked slalom finalitzant en la quarta posició amb un millor temps de 1:26.68, l’or en aquesta prova va ser per la campiona olímpica Binian Mentel-Spee. Amb aquests grans registres, Astrid Fina, es troba cada vegada més a prop de les posicions de pòdium en les competicions més importants d’snowboard.

Aquesta ha estat la darrera gran competició internacional abans de la celebració dels Jocs Paralímpics d’hivern 2018 que tindran lloc a Pyeongchang (Corea del Sur).

Foto (Jesús Ortiz Garcia)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies