Aquest dimarts 7 de febrer ha tingut lloc un acte molt emotiu en el que una representació de l’equip professional del FC Barcelona de bàsquet ha visitat les nostres escoles de bàsquet i hoquei en cadira de rodes i de slalom a les instal.lacions de la Mar Bella.

Els jugadors, Joan Carles Navarro, Pau Ribas, Faverani, Munford, Eriksson i Rice acompanyats de part del cos tècnic han compartit una divertida estona amb els nens realitzant diferents exercicis i disputant un partit inclusiu de bàsquet entre els nens de l’escola amb els jugadors del FCBarcelona. El president de la Federació, Josep Giménez, ha entregat un record conmemoratiu de la jornada a Agustí LLorenç i Xavi Gómez, membres de la Comissió Esportiva del FCBarcelona de bàsquet.

La signatura d’autògrafs i les diferents fotos que els nens s’han pogut fer amb els jugadors han possat punt i final a una gran jornada on el FC Barcelona ha conegut la feina que es porta a terme des de la Federació amb les diferents escoles esportives pels nens.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies