Dissabte i diumenge 4 i 5 de febrer s’ha disputat el primer Campionat d’Espanya de clubs de quad rugbi en cadira de rodes a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona amb la victòria del BUC (Barcelona Universitari Club). El Campionat ha estat organitzat per la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física, la Federació Catalana d’esports de Persones amb Discapacitat i el Club BUC de Barcelona.

El primer partit, a la jornada de dissabte per la tarda, va emfrontar als equips de CAI Deporte Adaptado de Saragossa contra els Toros FLM (Fundación Lesionados Medular) de Madrid amb victòria per l’equip de Saragossa per 24 a 14. Diumenge pel matí es va disputar la segona i darrera jornada amb els partits, BUC contra Toros FLM que, el BUC va guanyar amb claretat per 40 a 17 i el darrer partit del Campionat entre BUC i CAI Deporte Adaptado amb victòria per l’equip català per 36 a 21. Amb aquestes dues victòries el Barcelona Universitari Club s’ha convertit en Campió d’Espanya a la primera edició del Campionat d’Espanya per clubs.

Parel.lament, s’ha portat a terme el curs nacional d’àrbitres d’aquest esport amb una gran participació. En total han estat 14 persones inscrites que han obtingut el certificat per arbitrar competicions de rugbi en cadira de rodes organitzades per la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies