Aquest cap de setmana del 28 i 29 de gener s’ha disputat el 50è Campionat de Catalunya i 10è en Arc Adaptat, provincial de Barcelona a la localitat Canovelles amb la participació del 183 millors esportistes catalans, entre ells tres amb discapacitat física.

Destacar la gran participació de Josep Lluís Amador, doble Campió de Catalunya, guanyant en arc recorbat categoria Màster al sumar 520 punts i en Arc Adaptat, provincial de Barcelona. Hèctor Garcia va guanyar en Arc Adaptat, categoria sènior amb 481 punts i va finalitzar 11è a la general. En en arc compost Adaptat, Jesús López es va proclamar campió amb 551 punts i va finalitzar 10è a la classificació general absoluta.

El lliurament de premis ha estat presidit per Iolanda Sánchez -regidora d’esports de Canovelles- i Antoni Mesas -president de la Federació Catalana de tir amb arc

Foto:

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies