Aquest dissabte 28 de gener s’ha disputat la primera jornada de la LLiga Catalana de slalom al Pavelló Municipal Valldaura amb una gran participació d’esportistes. La jornada ha estat organitzada per l’entitat CE ESBONAT, per delegació de la FECPC.

Pel que fa a resultats de la jornada, destacar els dos rècords que es van aconseguir, Guillem Pérez (WS1B) va establir un nou rècord de Catalunya júnior amb un temps de 1:52,46 i Oriol Ruiz (WS1B) va rebaixar el rècord d’Espanya infantil amb un temps final de 1:49,96.

La segona jornada de la LLiga Catalana tindrà lloc diumenge 19 de febrer a la localitat de Sant Feliu de Llobregat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies