Aquest cap de setmana del 28 i 29 de gener es disputa el 50è Campionat de Catalunya i 10è en Arc Adaptat a la localitat de Canovelles, on estaran 183 esportistes catalans, entre ells, 3 arquers amb discapacitat física.

A la segona jornada del Campionat, diumenge pel matí, participa, en arc recorbat a la categoria sènior: Hèctor Garcia i en categoria màster, Josep Lluís Amador. En arc compost sènior, l’esportista és Jesús López Gonzàlez. Tots tres esportistes participen tant al Campionat de Catalunya Absolut i també al Campionat d’Arc Adaptat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies