Aquest dissabte i diumenge 4 i 5 de febrer es disputa el primer Campionat d’Espanya de clubs de rugbi en cadira de rodes a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona. Parel.lament, es portarà a terme el curs nacional d’àrbitres nacional d’aquest esport.

Els equips participants al primer Campionat d’Espanya són el CAI Deporte Adaptado de Saragossa, Toros FLM (Fundación Lesionados Medular) de Madrid i el gran favorit per la victòria final, el BUC (Barcelona Universitari Club). Aquesta és la primera edició del Campionat d’Espanya per clubs, per a David Campón, coordinador nacional del rugbi en cadira de rodes “aquest Campionat representa un pas més en el desenvolupament d’aquesta disciplina esportiva ja que fa solament quatre anys que es practica a Espanya. A partir d’ara es disputaran cada temporada un Campionat d’Espanya d’Autonomies i un altre de clubs.”.

El mateix cap de setmana es porta a terme el Curs nacional d’àrbitres de rugbi en cadira de rodes. El curs està obert a totes aquelles persones que vulguin la titulació, amb aquesta titulació es poden arbitrar els partits organitzats per les Federacions autonòmiques com per la FEDDF. El curs està impartit per l’àrbitre Internacional de la IWRF, Claudia Rota.

El Campionat i el curs estan organitzats per la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física, la Federació Catalana d’esports de Persones amb Discapacitat i el Club BUC de Barcelona.

  1. 28 gener, 2017

    Mucha suerte para nuestro BUC pero sobre todo disfrutad de lo que haceis y de competir por un titulo que seguro que quien sea el campeon debemos pensar que si lo disputamos es o orque nos lo hemos ganado. Siento no poder asistir al estar en el desplazamiento que nuestro equipo A de XV tiene en Zaragoza pero todo aquel que lleve en eĺ pecho BUC tiene mi apoyo incondicional !!BUC O MORT!! Pohl

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies