El cap de setmana del 4 i 5 de febrer tindrà lloc el Curs d’Àrbitre Nacional de Rugbi CR que es realitzarà a les instal·lacions de l’INEFC de Barcelona (Av. de l’Estadi, 12-22, 08038-Barcelona). El curs està organitzat per la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física i la Federació Catalana d’esports de Persones amb Discapacitat.

El curs està obert a totes aquelles persones que vulguin la titulació d’àrbitre nacional de rugbi en cadira de rodes, amb aquesta titulació es poden arbitrar els partits organitzats per les Federacions autonòmiques com per la FEDDF. El curs està impartit per l’àrbitre Internacional de la IWRF, Claudia Rota.

Els interessats tenen de termini fins el dimarts 31 de gener per formalitzar la seva inscripció a les diferents Federacions Autonòmiques. El preu és de 45 euros per persona.

  1. 11 gener, 2017

    Magradaria incribirme al curs darbitre de rubgy amb cadira de rodes, pero no ho trovo.

    • 11 gener, 2017

      De basquet perdoneu.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies