Dssabte i diumenge 28 i 29 de gener, la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física i la Federació Catalana d’esports de Persones amb Discapacitat Física organitzen un curs d’àrbitres d’hoquei en cadira de rodes que tindrà lloc a les instal.lacions de la Residència Blume (Esplugues de LLLobregat).

Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones que estiguin interesades en dirigir partits de les competicions que es portin a terme durant la temporada a Espanya. Els interessats tenen de termini fins el 23 de gener per formalitzar la seva inscripció a les diferents Federacions Autonòmiques.

El curs està impartit per Edgar Fernández, actual coordinador nacional d’aquest esport. Si voleu més informació podeu enviar un mail a secretariatecnica@esportadaptat.cat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies