Aquest diumenge 18 de desembre s’ha celebrat la 4a jornada de Lliga Catalana en Sala amb participació d’esportistes amb discapacitat física que, a Can Jofresa de Terrassa, donen la cara i mostren el seu nivell, destacant Josep Lluís Amador, que a falta d’una jornada per la finalització de la LLiga Catalana, s’ha proclamat doble campió.

En arc recorbat, categoria Màster, José Luís Amador ha guanyat la Lliga Catalana en les modalitats de Sala Open i en Arc Adaptat sumant un total de 1539 punts a les 3 millors puntuacions (503/509/527). En categoria sènior, Hèctor Garcia, ha finalitzat al 9è lloc de la general en la modalitat d’Open, al sumar 1436 punts (472/474/490) i es va proclamar guanyador en Arc Adaptat.

En arc compost Jesús López ha obtingut en sènior Open ha sumat 1690 punts (565/554/566) i a falta de l’última jornada prevista, el 15 de gener, lluitarà per una de les places de pòdium en la categoria Open, ja que en Arc Adaptat és el nou campió.

  1. 20 desembre, 2016

    Felicitar als campions per continuan treballant per l’esport de persones amb discapacitats.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies