Aquest dilluns ha començat el IX Campionat d’Europa Sub-22 de bàsquet en cadira de rodes que es disputa fins dissabte 14 a la localitat italiana de Lignano Sabbiadoro. Tres jugadors catalans, Óscar Onrubia, Raúl Ortiz i Carlos Molina (Mequinensa, però format esportivament a Catalunya) formen part dels dotze jugadors convocats.

La Selecció Espanyola debuta aquest dimarts dins del Grup B on jugarà contra Gran Bretanya, França i Turquia. Les cinc primeres seleccions de l’Europeu es clasifiquen directament pel proper Mundial Sub-23 que se disputarà a Toronto (Canadá) del 8 al 16 de juny. Aquest és el primer Campionat Oficial amb Miguel Valero al capdavant com a seleccionador nacional que, ha realitzat la convocatòria més jove de tota la història, amb una mitjana d’edat dels jugadors convocats de solament 18 anys. Tots tres jugadors catalans juguen actualment al Global Basket UAB al igual que Beatriz García (fisioterapeuta) i Raúl Elía (delegat) dos integrants més catalans que formen part del cos tècnic de la selecció.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies