Del 17 al 21 de novembre s’ha disputat la 1ª prova de la Copa del Món d’snowboard IPC a la modalitat de banked slalom al circuit de Landgraaf (Holanda) amb una cuarta posició de la rider catalana Astrid Fina.

La prova va ser guanyada per l’holandesa Bibian Mentel-Spee, el podi es va completar amb una segona posició per Lisa Bunschoten i la tercera posició per l’australiana Joany Badenhorst a la clase SB-LL2.

La propera prova de la Copa del Món es disputarà entre el 12 i el 15 de gener a l’estació francesa de Les Angles a la modalitat d’snowboard cross.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies