Dissabte 19 de novembre ha començat la nova temporada de natació amb la celebració de la primera jornada de la LLiga Catalana de natació a les instal.lacions del Club Natació Sitges amb la participació dels millors nedadors catalans del moment.

Abans de començar la Jornada es van lliurar els trofeus als millors nedadors de la temporada pasada, a la categoria femenina la campiona va ser, Anna Mª Monfà (CN Sabadell), Miguel Luque (CDM Sant Rafael) a la categoria masculina i Pol Sallent (CN Martorell) a promoció. També va ser premiat el CN Mataró com a millor club a les dues categories, la de millor participació i millor nivel mitjà.

La prova més destacada de la jornada va ser els 50m Papallona femenina, categoria S1 – S13, amb el duel entre Núria Marqués i Sarai Gascón on es va imposar la nedadora del CN Sant Feliu amb un temps de 32,85 (863 punts) per 32,94 (855 punts) de Sarai Gascón. A més Núria Marqués va guanyar la prova de 100m esquena (S1 – S13) amb 842 punts i Sarai Gascón va guanyar amb autoritat la prova de 50m lliure amb 863 punts.

Destacar, a la categoria masculina, les victòries d’Óscar Salguero a la prova de 200m esquena (S5 – S13) amb un temps de 02:29,57 i 748 punts i també la victòria d’Antoni Ponce als 100m braça (B1- SB13) amb un temps de 01:29,13 i 767 punts.

La segona Jornada de la LLiga Catalana tindrà lloc el 17 de gener a les instal.lacions del Club Natació Martorell.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies