Diumenge 27 de novembre tindrà lloc la primera jornada de promoció de l’Hoquei CRE corresponent a la temporada 2016/2017 al Pavelló Municipal Joan Maragall (Avinguda Tarragona, 28, CP 08380) de Malgrat de Mar. En aquesta jornada poden participar esportistes amb llicència en vigor i, també, persones amb discapacitat i usuàries de cadira de rodes que no practiquin aquest esport però estiguin interessades en conèixer-lo.

Aquesta jornada te una doble finalitat: d’una banda donar a conèixer la modalitat esportiva en qüestió entre usuaris de cadira de rodes elèctrica amb possibilitat d’accedir a la pràctica esportiva i, d’altra banda, oferir jornades d’entrenament conjunts per tots els esportistes que practiquen aquesta modalitat.

Procés d’inscripció per esportistes de la FCEDF amb llicència:
– Els clubs han de fer arribar un correu electrònic a l’adreça secretariatecnica@esportadaptat.cat amb el llistat de noms d’esportistes i tècnics que participaran a la jornada.
– El termini finalitza el proper dimecres 23 de novembre a les 12:00 hores.
– No podran participar els esportistes que no hagin comunicat la seva presència en temps i forma.

El procés d’inscripció per participants amb discapacitat usuaris de cadira elèctrica sense llicència: •
– Els interessats hauran de fer arribar un correu electrònic a l’adreça info@esportadaptat.cat amb còpia a secretariatecnica@esportadaptat.cat detallant nom, cognoms, DNI, data de naixement, adreça de domiciliació, codi postal, e-mail de contacte i telèfon de contacte. Si ho desitgen la inscripció pot realizar-se telefòniment mitjançant el 93.340.92.00
– El termini finalitza el proper dimarts 22 de novembre a les 12:00 hores.
– No podran participar les persones que no hagin comunicat la seva presència en temps i forma.

2016-11-17-hcr2

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies