El proper dissabte 19 de novembre comença la nova temporada de natació amb la celebració de la primera jornada de la LLiga Catalana de natació a les instal.lacions del Club Natació Sitges (Passeig Isaac Albéniz, 6, Sitges) amb la participació dels millors nedadors catalans del moment.

Sarai Gascón, Nuria Marqués i Óscar Salguero, tots ells medallistes als Jocs Paralímpics de Rio 2016 participen dissabte en aquesta primera jornada de la LLiga Catalana, altres esportistes destacats són Toni Ponce i José Mari Alcaraz. Abans de començar la competició es farà l’entrega de premis als millors nedadors i clubs de la temporada 2015-2016. Aquesta edició de la LLiga Catalana es disputa en quatre jornades, la següent d’elles al mes de gener del 2017.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies