Dissabte 12 de novembre, dins de les diferents activitats que es van portar a terme a la “IV Jornada Inclusiva” celebrada a l’Arc de Triomf de Barcelona es va disputar el IV Trofeu “Jornada Inclusiva” de petanca.

A la categoria OPEN, destinada als jugadors sense discapacitat, la tripleta formada per Jaime Zarcero, Antonio Teruel i Carlos Matías es va imposar a la tripleta formada per Manuel Pérez, Ángel Aso i Juan Viñolas.

Els guanyadors del IV Trofeu “Jornada Inclusiva” de petanca va ser per la tripleta formada per Jordi Torres, Manolo Romero i Teresa Vicente per davant de Roberto Rolando, Natividad Pérez i Cándida Prieto, totes dues tripletes del club GIDBA, en tercera posició va quedar la tripleta de l’AMIBA formada per Paquita Justicia, Lluís Bayón i Lluís Muntaner per davant de l’altre tripleta del club formada per Jaume Muntaner, Mariano Labarta i María Sánchez.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies