Aquest dissabte 12 de novembre s’ha celebrat la IV Jornada Inclusiva al Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf) amb una gran participació de la gent que ha pogut viure la experiència de practicar diferents esports adaptats en primera persona.

La Jornada, que té l’objectiu de divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat, ha comptat amb la presència del Sr. David Escudé, Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, el Representant Territorial de l’Esport a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, el Sr. Santi Siquier i el President de l’UFEC, el Sr. Gerard Esteve que han estat acompanyats dels presidents de les Federacions organitzadores i altres dirigents i personalitats del món de l’esport.

Durant tota la jornada, els visitants han pogut practicar i viure en primera persona esports adaptats com el tennis, esgrima, bàsquet i hoquei en cadira de rodes, boccia, quadrubgi o volei entre d’altres esports. Totes les estacions esportives de la Jornada estaven dirigides i dinamitzades per tècnics i esportistes de diferents Clubs de les Federacions organitzadores.

Una de les finalitats d’aquestes jornades és la promoció de l’esport adaptat i sensibilitzar a la gent dels nostres valors i les necessitats de l’esport adaptat, a més, també s’ha fet un enfocament inclusiu a les activitats exhibides a la jornada, per tal d’interactuar conjuntament persones amb diverses discapacitats i persones sense, realitzant el mateix esport.

La jornada, que està inclosa dins del projecte L’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona, està organitzada per les quatre federacions que aglutinen l’esport adaptat: la F.C. d’Esports per a Cecs, la F.E.C. de Paralítics Cerebrals, l’ACELL i la F.C. d’Esports de Persones amb Discapacitat Física.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies