Jornada de formació a l'IES Quercus

Aquest dilluns 26 de setembre la FCEDF ha impartit una jornada formativa dirigida als prop de 60 alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació d’activitats fisicoesportives de l’IES Quercus de Sant Joan de Vilatorrada. Durant les 2 hores de formació s’han tractat, entre molts altres, els següents punts:

• Contextualització: tipologies de discapacitat i federacions esportives catalanes en funció de la tipologia de la discapacitat.

• Descripció a fons de la FCEDF: tipus de discapacitats que acull la FCEDF, programes d’activitats regulars, programes de promoció / sensibilització.

• Psicologia i tracte a les persones amb discapacitat: psicologia davant la discapacitat congènita comparada amb discapacitat adquirida, terminologia i vocabulari adequat, pautes pel treball amb persones amb discapacitat,…

• Participació de la FCEDF a la Fira DISCAT: explicació dels continguts que la FCEDF presentarà durant la Fira i quines tasques realitzarà l’alumnat voluntari.

Aquesta intervenció formativa s’engloba dintre de les col·laboracions que la FCEDF ha establert amb l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorta dintre del marc de la II Fira DISCAT, que es portarà a terme el proper divendres 30 de setembre de 2016. Tota la informació sobre aquesta fira, que porta per eslògan La Fira de les Capacitats, i tot el programa d’activitats que s’hi organitzen pot ser consultat al web www.firadiscat.cat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies