Aquest divendres 30 de setembre la Federació ha estat present a la Fira DISCAT, fira dedicada a les Discapacitats que ha tingut lloc a Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada (Bages). Aquesta és la primera fira de Catalunya centrada en l’àmbit de les discapacitats que enguany celebra la segona edició. És una iniciativa de la regidoria d’Acció Social i Salut de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.

La Federació ha estat present en l’organització de tres estacions esportives, bàsquet en cadira de rodes, voleibol i esports de raqueta, unes activitats multiesportives adreçades a les escoles i professorat de la localitat durant tot el matí de divendres. També han participat en l’organització d’altres activitats, Amputats Sant Jordi i el Consell Esportiu del Bages. Durant tot el dia, el públic assistent va poder passejar per la zona d’stands amb informació de les entitats presents a la Fira.

Paral.lelament, també s’han organitzat diferents activitats (taules d’experiències, debats, conferències, …) adreçades a professionals de la discapacitat a la biblioteca de Cal Gallifa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies