Ja falta menys perquè comenci una nova temporada en les diferents disciplines esportives de l’esport adaptat. Coincidint amb aquesta nova temporada hem realitzat un gran esforç i hem renovat completament la nostra web per fer-la més atractiva i dinàmica als nostres usuaris.

Durant aquest mes de setembre és temps de planificar tota la nova temporada i també aprofitarem per acabar de perfeccionar i completar la nova web de la FCEDF. En les properes setmanes anirem completant la informació i millorant algunes funcionalitats. Evidentment estarem encantats de rebre qualsevol comentari que ens faci millorar la web.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies