Núria Marquès, CN Sant Feliu, ha guanyat la medalla de plata en la prova dels 100m esquena, categoria S9, als Jocs Paralimpics de Rio 2016 amb un temps final d’1.09.57. L’australiana Ellie Cole ha guanyat la medalla d’or en un ajustat final amb la Núria, marcant un nou rècord paralímpic amb un temps d’1.09.18.

Núria Marquès, amb 17 anys, ha guanyat dues medalles en la seva primera participación en uns Jocs Paralímpics. A la medalla de plata aconseguida avui cal afegir la medalla d’or en la prova dels 400m lliures S9, a més, a millorat gairebé totes les seves marques personals en les proves en les que ha competit.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies