Sarai Gascón, CN Terrassa, ha guanyat la medalla de plata en la prova dels 100m papallona, categoria S9, als Jocs Paralimpics de Rio 2016 amb un temps final d’1.08.00. Sarai va realitzar una gran cursa i solament es va veure superada per la xinesa Xu Jianling (1.07.90), l’hungara Zsofia Konkoly va finalitzar en tercera posició amb un temps de 1.09.21.

Sarai Gascón s’acomiada d’aquests Jocs Paralímpics amb un total de tres medalles de plata, a la medalla guanyada a la prova dels 100m papallona s’han d’afegir dues medalles de plata més aconseguides a les proves de 100m lliures S9 i 200m estils SM9.

Toni Ponce, CN Sitges, va disputar la seva segona final paralímpica, aquesta vegada en la prova dels 100m braça SB6, finalitzant a la setena posició amb un temps d’1.30.33, la prova la va guanyar el nedador Ievgenii Bogodaiko marcant un nou rècord del món amb un temps d’1.18.71.

Foto: Comité Paralímpico Español

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies