El nedador del CN Sabadell, Òscar Salguero, ha guanyat la medalla d’or en la prova dels 100m braça, categoria SB8 als Jocs Paralimpics de Rio 2016, amb un temps final d’1.11.11. El nedador de 18 anys va superar a l’italià Federico Morlacchi, medalla de plata, i l’austríac Andreas Onea, medalla de bronze. Aquesta és la primera participació d’Òscar en uns Jocs Paralímpics.

Miguel Luque va ser l’altre protagonista català de la jornada de natació. Miguel va aconseguir la medalla de plata a la seva millor prova, els 50m braça SB3 amb un temps de 49.47. Aquesta és la seva sisena medalla que aconsegueix en els cinc Jocs Paralímpics que ha competit.

També va participar a la jornada d’ahir, el nedador de Vilafranca del Penedès, Toni Ponce, CN Sitges, que va disputar la seva primera final paralímpica en la prova dels 400m lliures categoria S7, finalitzant a la setena posició amb un temps de 5.09.43.

La selecció espanyola de bàsquet amb cadira de rodes amb els catalans Jaume LLambi i Jordi Ruiz jugarà les semifinals després de guanyar a Alemanya als quarts de final en un gran partit per 70 a 66.

Foto: dxtadaptado.com

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies