Aquesta matinada s’ha disputat una jornada més dels Jocs Paralímpics amb presència catalana a la natació. Sarai Gascón i Núria Marquès van nedar la final dels 50m lliures S9 finalitzant, Sarai Gascón en cinquena posició amb un temps de 29.39 i Núria Marquès, vuitena amb un temps de 29.80 (millor marca personal).

Aquesta era una de les proves favorites per la nedadora del CN Terrassa. L’americana Michelle Konkoly es va emportar la medalla d’or amb un nou rècord paralímpic (28.29) per davant d’Elli Cole (29.13) i la xinesa Wang Jiexin (29.30). Sarai es va quedar solament a nou centèsimes de la medalla de bronze.

Per altre banda, el nedador Toni Ponce, CN Sitges, no es va clasificar per la final dels 200m estils SM7 després de quedar cinquè a la seva sèrie amb un temps de 2.56.60.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies