L'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona està tenint problemes per seguir alguns dels seus programes socials per als pacients amb malalties greus (pallassos, teràpia d'art, etc) a causa de les retallades pressupostàries. Com a conseqüència i gràcies a l'esforç de tot el personal, s'ha creat una magnifica iniciativa: simplement obrint aquest link , podem ajudar tots plegats d'una manera molt sencilla.Per a cada visualització del vídeo de YouTube del següent enllaç, l'hospital rep una mitjana de 0,05 € 
http://www.youtube.com/watch?v=02dJewpZZ-U&feature=youtu.be 

En les darreres visites que nosaltres hem fet a l'hospital de dia d´oncologia, els pallapupes, que abans sempre hi eren, JA NO HI SON , aiximateix, a planta també està passant el mateix. Es una llàstima perque amb ells els nens reien, i nosaltres els pares també. Durant una estona no pensaves en la malaltia del teu fill i els nens també participaven i es distreien. Crec que amb aquesta iniciativa podem millorar la ja dificil situació que hem de soportar cada vegada que anem a l'hospital.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies