Descripció:

Esport que practiquen jugadors amb discapacitats físiques, es pot jugar tant dempeus com amb cadira de rodes manual o elèctrica. A les competicions de la FCEDF es juga en modalitat d’equips de tres jugadors (triplets). El rectangle de joc i les normes de joc son exactament iguals que els de la petanca Standard.

Coordinador:

Departament Tècnic ( secretariatecnica@esportadaptat.cat)

Resultats temporada 18-19:

Campionat de Catalunya Adaptat 

Noticies

Aquest dissabte 15 d’abril s’ha disputat la vuitena i darrera jornada de la Lliga Catalana de petanca inclusiva on es decidia la tripleta guanyadora d’aquesta edició de la competició que, finalment, ha estat la tripleta del Club Petanca Martorell.

El Club Petanca Martorell, que ha liderat durant les darreres jornades la competició, ha guanyat aquesta edició de la Lliga Catalana amb un total de 54 punts, per davant de la tripleta B del Nova Lloreda Sud i el CP Hospitalet, totes dues amb un total de 51 punts però amb millor diferència de punts a favor de la tripleta B del Nova Lloreda Sud. Al següent enllaç es pot accedir a totes les fotos d’aquesta edició de la Lliga de petanca inclusiva. (https://photos.app.goo.gl/ZfME9Qr4PbtxUXeK8)

La propera competició de petanca inclusiva es portarà a terme a principis de juny dins del Programa de competicions dels Jocs Catalans a Martorell.

Aquest dissabte 11 de març s’ha disputat la sisena jornada de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions Catalana a les instal.lacions del “Club Petanca Les Borrelles” de Sant Celoni.

Màxima igualtat i emoció al capdavant de la classificació de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a falta de dues jornades per arribar al final. El Club Petanca Martorell segueix al capdavant de la classificació amb una millor diferència de punts (103) conjuntament amb el CP Hospitalet (89) i la tripleta B del Nova Lloreda Sud (87), tots tres empatats a 42 punts al capdavant. Al següent enllaç es pot accedir a totes les fotos d’aquesta edició de la Lliga de petanca inclusiva.

El proper dissabte 25 de març es disputa la setena i penúltima jornada de la Lliga Catalana a les Pistes Sant Pedor del Club GIDBA ( Zona esportiva municipal Sant Pedor (Ctra. Navarcles, s/n, 08251, Barcelona).

Aquest dissabte 25 de febrer s’ha disputat la cinquena jornada de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions del Club Petanca l’Hospitalet amb la participació d’un total de dotze tripletes.

El Club Petanca Martorell segueix al capdavant de la classificació després d’aquesta cinquena jornada amb un total de 36 punts però empatat en aquesta primera posició amb la tripleta B del Nova Lloreda Sud que va jugar a un gran nivell aquest dissabte. El CP Hospitalet tanca les posicions de podi amb la tercera posició i 33 punts. Al següent enllaç es pot accedir a totes les fotos d’aquesta edició de la Lliga de petanca inclusiva.

El proper dissabte 11 de març es disputa la sisena jornada de la Lliga Catalana a les instal.lacions del “Club Petanca Les Borrelles” (Carrer de Joan Minuart, 6 (Davant dels Mossos d’Esquadra) de Sant Celoni.

Aquest dissabte 11 de febrer s’ha disputat la quarta jornada de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions del Club Petanca Sants amb la participació d’un total de dotze tripletes.

El Club Petanca Martorell afiança el seu liderat de la competició després de les primeres quatre jornades de competició amb un total de 30 punts per davant de les dues tripletes del Nova Lloreda Sud, la tripleta B amb 27 punts i la tripleta A amb 24 punts (empatada a punts amb CP Les Borrelles, i CP Hospitalet). Al següent enllaç es pot accedir a totes les fotos d’aquesta edició de la Lliga de petanca inclusiva.

El proper dissabte 25 de febrer es disputa la cinquena jornada de la Lliga Catalana a les instal.lacions del Club Petanca l’Hospitalet (Avinguda d’Álvarez de Castro, 2, 08901 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona).

Aquest dissabte 14 de gener es va disputar la segona jornada de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les insta.lacions del Club Petanca Nova Lloreda Sud A. VV amb la participació de dotze tripletes.

Després de dues jornades de competició, el Club Petanca Martorell és el líder de la competició amb un total de 18 punts seguit per les dues tripletes del Nova Lloreda Sud, la tripleta A i la B que empaten a 15 punts. Amb 12 punts els segueixen el Club Petanca Les Borrelles (Sant Celoni) i el Club Petanca Hospitalet. En el següent enllaç podeu veure la classificació de la Lliga Catalana de petanca inclusiva.

Dissabte 28 de gener es disputa la tercera jornada de la competició a les instal.lacions del Sant Josep Carrilet (Avd. Fàbregada / Avd. Del Carrilet /c Rodés (l’Hospitalet de Llobregat).

Les competicions organitzades per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física tornen amb força en aquest començament d’any en un mes de Gener on tots els caps de setmana hi ha programades jornades de les Lligues Catalanes de diferents esports.

Els equips que participen a la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 disputen els partits corresponents a la cinquena (14 i 15 de Gener) i sisena jornada de competició (21 i 22). A més del bàsquet, el cap de setmana del 14 i 15 de Gener es disputa la segona jornada de la Lliga Catalana de petanca i comença la Lliga Catalana de quad rugbi que, en aquesta edició, es disputa en format de concentració en dos caps de setmana entre els tres equips participants, aquesta primera jornada es disputa a Manresa.

El dissabte 21 de gener es disputa la 2ª Jornada de la Lliga Catalana de natació adaptada a les instal.lacions del Complex Esportiu La Vila Martorell. Finalment, el dissabte 28 es disputa el primer partit de la Lliga Catalana d’Hoquei en cadira de rodes elèctrica corresponent a la 2ª Jornada de competició.

Aquest dissabte 3 de desembre comença una nova edició de la Lliga Catalana de petanca amb la disputa de la primera jornada a les instal.lacions del Club Petanca 3 Bolas a Martorell. Aquesta edició de la Lliga Catalana, comptarà amb la participació de dotze tripletes que disputaran un total de vuit jornades de competició, el doble que l’edició anterior.

Les dotze tripletes participants són: Nova Lloreda Sud A. VV. – A i B, CP Hospitalet, Els Amics de Gràcia – A i B, Federació Acell, C.P. Les Borrelles, Sants, Sant Josep “El Carrilet” – A i B, GIDBA-AMIBA i, el Club Petanca 3 Bolas, actual campió de la Lliga Catalana

La segona jornada de competició es disputarà després de les Festes de Nadal, dissabte 14 de gener, a les instal.lacions del Club Nova Lloreda a Badalona.

Aquest dissabte 24 de setembre s’ha disputat el Trofeu IX Jornada Inclusiva de petanca als Jardins de Menéndez i Pelayo (C/ Maignon, 40) de Barcelona, competició inclosa dins de les activitats de la IX Jornada Inclusiva i on han participat un total de 14 tripletes.

La tripleta del Club Petanca Sants, formada per José Luis Martín, Maria Cristina Lanau i Eduardo Postigo va guanyar la competició amb un total de 39 punts a favor i un +27 de diferència, per davant de la tripleta B del 3 Bolas Martorell (Alejandro, Aaron i Gustavo) que van aconseguir els mateixos punts a favor però amb una diferència menor (+14). Molta emoció i igualtat per la tercera posició que finalment va ser per la tripleta C del Nova Lloreda (Angela Escudero, Francsico Rosales, Eugenio Alba i Enrique García) per davant del Club Gidba-Amiba.

La competició va comptar amb la participació de tripletes de jugadors amb i sense discapacitat impulsant d’aquesta manera l’esport inclusiu a Barcelona i a més dins de les activitats de les Festes de la Mercè d’aquest any.

Destacar la presència de Mercè Saltó, consellera del Districte de Gràcia a l’acte d’entrega dels premis de la competició. A través del següent enllaç podreu veure algunes de les fotos de la competició: https://photos.app.goo.gl/DwzAyfWyvaBb7Lse9

Aquest dissabte 24 de setembre per la tarda, dins de les activitats de la IX Jornada Inclusiva, tindrà lloc el Trofeu IX Jornada Inclusiva de petanca als Jardins de Menéndez i Pelayo (C/ Maignon, 40) de Barcelona. El Trofeu està organitzat per la FCEDF i el CP Els Amics de Gràcia.

La competició comptarà amb la participació de tripletes amb jugadors amb i sense discapacitat impulsant d’aquesta manera l’esport inclusiu a Barcelona i a més dins de les activitats de les Festes de la Mercè d’aquest any.

L’entrega de premis de la competició es portarà a terme després de la competició i comptarà amb la presència de diferents autoritats del districte de Gràcia de Barcelona i dirigents de l’esport adaptat.

Aquest dissabte 9 de juliol s¡ha disputat la primera edició del Torneig de petanca inclusiva “Ciutat de Martorell” a les instal.lacions del Club Petanca 3 Bolas de la mateixa localitat amb un gran èxit de participació.

Tot i aquestes dates ja d’estiu, tripletes de diferents clubs catalans han disputat aquesta primera edició del Trofeu que va guanyar el Club Nova Lloreda, seguit per l’Hospitalet i el Club 3 Bolas, finalment, a la quarta posició, els Amics de Gràcia.

Aquest Trofeu posa punt i final a la temporada de petanca inclusiva, on destaca la victòria del club organitzador d’aquest Trofeu, el Club petanca 3 Bolas, de la 2ª edició de la Lliga Catalana i la victòria del Club Petanca L’Hospitalet a la Copa Catalana disputada durant els darrers Jocs Catalans.

Aquest dissabte 11 de juny es va disputar la Copa Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions del Club Petanca Granollers, dins de les competicions dels XIV Jocs Catalans celebrats a la capital vallesana.

La tripleta del Club Petanca L’Hospitalet va guanyar amb autoritat la Copa Catalana després de guanyar tres partides amb una diferència total de punts de +34, per davant de la tripleta del 3 Bolas Martorell (Israel Expósito, Aaron Expósito i Oriol González/M. Ángel Quesada) que també va guanyar tres partides però amb més 23 de diferència de punts. Empat a la tercera posició entre la tripleta del Nova Lloreda A i el Miguelense que es va decidir en una mà extra que va guanyar la tripleta del Miguelense.

Jornada amb gran participació d’esportistes i marcada per la gran calor que va fer durant tot el cap de setmana. En el següent enllaç es pot accedir a tots els resultats de la Copa Catalana de petanca inclusiva.

Galeria de fotos de la jornada

Aquest dissabte 21 de maig s’ha disputat la quarta i darrera jornada d’aquesta edició de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions del Club de petanca Sant Josep de l’Hospitalet de Llobregat.

Aquesta edició de la Lliga Catalana ha comptat amb un total de quatre jornades on han participat tripletes formades per esportistes amb i sense discapacitat. El Club Petanca 3 bolas ha guanyat la Lliga Catalana amb un total de 27 punts, per davant de quatre tripletes que han empatat a 24 punts i on, la diferència de punts a favor i en contra, ha estat decisiva per determinar la segona i tercera posició final. En segona posició ha finalitzat el Club Petanca Sants, amb una diferència de punts de 64 per davant del Club Petanca Hospitalet amb una diferència de punts de 45. La tripleta B de Nova Lloreda i la Tripleta A han finalitzat en quarta i cinquena posició final. En el següent enllaç es pot accedir a la classificació final de tots els clubs participants.

La propera competició de petanca inclusiva tindrà lloc el cap de setmana de l’11 i 12 de juny amb motiu de la XIV edició dels Jocs Catalans a Granollers.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies