Breu descripció:

L’hoquei en cadira de rodes elèctrica és un esport d’equip compost per un porter i quatre jugadors del camp amb l’objectiu de portar una pilota a la porteria d’adversari i evitar que l’altre equip marca un gol.
La durada d’un partit és de 40 minuts amb un descans de 10 minuts entre les dues meitats de 20 minuts.
És un esport dirigit ha esportistes de la FCEDF i la FECPC, que necessiten de la cadira de rodes elèctrica per a la pràctica d’un esport dinàmic i d’equip.

Coordinador:

Normativa:

Temporada 2019/20

Resultats 2019:

 • Resultats i Classificació Lliga Catalana 18-19
 • Campionat de Catalunya – JJCC – 1 de juny a Malgrat de Mar.
  • Partit 1 – 10:00h. Comkedem – ADB Barberà del Vallès
  • Partit 2 – 12:00h. Dracs CEA – Perdedor partit 1
  • Partit 3 – 17:00h. Guanyador partit 1 – Dracs CEA
 • Supercopa de Catalunya 2018 – 30-09-2018 a Malgrat de Mar (acta)
  • Resultat: ADB Barberà 12 – Comkedem 3
 • Campionat d’Espanya CCAA – 9 i 10 de març a Madrid – Resultats 
 • Campionat d’Espanya de Clubs – 4 i 5 de maig a Barbera del Vallès – Resultats 

Resultats 2018:

Resultats 2017:

Resultats 2014-15

Vols practicar aquest esport?

La federació t’ofereix escoles d’iniciació esportives , possibilitats de practicar l’esport en un club esportiu.

Tramita la teva llicencia.

Consulta aquí els tràmits a seguir per tramitar la teva llicència esportiva.

Amb la col·laboració:

federació pc 

Noticies

Dimarts 16 de juny per la tarda, s’han donat a conèixer els guanyadors dels Premis “Juan Palau 2020”, després de reunir-se telemàticament el jurat on, l’entitat catalana ADB Barberà, ha estat reconeguda com millor entitat esportiva. El jurat del premi estava format per diferents representants d’institucions com el Comité Paralímpic Espanyol i la Federació Espanyola, entre d’altres entitats.

L’ADB Barberà és el gran dominador de l’hoquei en cadira de rodes elèctrica, no solament a Catalunya sinò també a Espanya. És l’actual campió de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, on abans de la suspensió definitiva de la competició ja anava líder destacat de la competició. L’equip de Barberà del Vallés és el guanyador de totes les edicions disputades de la Lliga Catalana. A més, també és l’actual campio d’Espanya, títol guanyat a l’edició de 2019 disputada a Barberà del Vallés, on va revalidar el títol que ja porta quatre edicions seguides guanyant. Amb un palmarés com aquest, l’ADB Barberà és el merescut guanyador a la categoria de millor Entitat Esportiva.

Els premis “Juan Palau” estan organitzats per la “Federación Española de Deportes de personas con Discapacidad Física” i amb el patrocini de l’Obra social de La Caixa, porten el nom del que va ser president de la Federació Catalana i, també de l’espanyola, i persona clau per l’impuls de l’esport de persones amb discapacitat a Espanya.

La FCEDF ha decidit finalitzar la temporada actual de Hoquei CRE per la situació social i sanitària derivada de la COVID-19

A continuació, detallem com quedaria la competició de Lliga Catalana, la Copa Catalunya, Supercopa i Campionats d’Espanya:

Lliga Catalana de Hoquei CRE: la lliga quedarà com finalitzada a data 15 de març del 2020, quan es va declarar oficialment l’estat d’alarma. La classificació existent a la data esmentada restarà com a definitiva i es declararà campió de Lliga Catalana al ADB Barberà. Equip matemàticament campió de la lliga a falta de disputar els partits; Dracs Junior Team – Comkedem i ADB Barberà – Comkedem. La no disputa dels partits pendents, no afecta a la classificació final.

Copa de Catalunya: actualment queda ajornada amb la intenció de poder organitzar-la a final de l’any 2020. S’informarà de la competició a mesura que evolucioni la situació derivada de la COVID-19.

Supercopa: aquesta edició, no hi hauria Supercopa.

Campionats d’Espanya: la FEDDF està treballant per poder portar a terme un dels dos Campionats d’Espanya pendents ja sigui Clubs o CCAA. Encara no està determinat quin dels dos es farà o si finalment series els dos. Les dates previstes són a l’últim trimestre (segurament cap a novembre i desembre).

Actualment, aquesta és la situació general de tota l’activitat pròpia Catalana i Espanyola, que anirà agafant forma a mesura que evolucioni la situació social i sanitària derivada de la COVID-19.

Per la nostra part, anirem informant de tot el referent a aquest esport i aspectes genèrics a mesura que tinguem informació i accions clares a dur a terme.

Encara no hi ha establerts protocols d’actuació oficials referents al funcionaments de les futures competicions. Un cop el CSD tingui aquests protocols treballats amb les respectives federacions espanyoles, des de la nostra federació, farem les adaptacions pertinents que siguin necessàries sempre prioritzant la salut i benestar dels participants.

Pròximament, un cop tinguem més informació i avancem a les fases de desescalada, convocarem una reunió amb els Clubs.

La FCEDF ha decidit finalitzar la temporada actual per la situació social i sanitària derivada de la COVID-19.

Des de la FCEDF, es donen per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019 – 2020 que depenen jurídicament de la FCEDF, a totes les seves modalitats esportives d’acord amb les normatives, recomanacions i instruccions rebudes de les autoritats governamentals, esportives i sanitàries.

D’aquesta forma, totes les competicions organitzades per la FCEDF es donen per finalitzades a data 15 de març del 2020, quan es va declarar oficialment l’estat d’alarma. Les classificacions existents a la data esmentada restaran com a definitives amb la següent resolució:

Bàsquet CR: no es declararà cap campió de Lliga Catalana degut a la diferència de partits jugats entre els diferents equips participants.
Hoquei CRE: es declararà campió de Lliga Catalana al ADB Barberà. Equip matemàticament campió de la lliga a falta de disputar els partits; Dracs Junior Team – Comkedem i ADB Barberà – Comkedem.
Pàdel CR: no es declararà cap campió de lliga perquè restava jugar el 90% de la competició iniciada el 26 de febrer de 2020.
Natació: amb el 50% de les jornades de Lliga Catalana disputades i totes les proves fetes de la primera volta de la competició, es donarà premiació als millors nedadors i Clubs.

Els Campionats de Catalunya organitzats i sota el paraigües jurídic de la FCEDF queden aplaçats -sine die- amb la voluntat de poder reocupar-los a l’últim trimestre del 2020 segons l’evolució de la COVID-19.

La resta de competicions ja siguin Campionats de Catalunya, Lligues Catalanes o Campionats d’Espanya sota l’organització d’altres federacions Catalanes o Espanyoles, quedarà pendent de la resolució de les mateixes sigui la modalitat esportiva que sigui.

Pròximament des de la nostra federació, es contactarà amb els respectius Clubs de les diferents modalitats esportives per plantejar la pròxima temporada amb la situació excepcional que estem vivint.

Tornarem amb més força i determinació.

L’hoquei en cadira de rodes elèctrica serà el gran protagonista aquest dijous 30 d’abril a les 19h al tercer #DirectesFCEDF, una iniciativa on la Federació vol apropar a esportistes i tècnics destacats de l’esport adaptat a tots els federats i seguidors.

El programa comptarà amb la presència de dos convidats. Toni Rodríguez, jugador de l’ADB Barberà, l’equip més destacat d’aquest esport, no solament a Catalunya sinò també a Espanya ja que ha guanyat tots els Campionats d’Espanya de clubs disputats. L’altre convidat d’aquest programa especial dedicat a l’hoquei serà l’entrenador del DRACS CEA i exseleccionador català, Salvador Pons. D’aquesta manera es tindrà una visió completa d’aquest esport amb la presència d’un jugador i un entrenador.

El 3er #DirectesFCEDF es podrà seguir en directe a través del Facebook i el Canal de Youtube de la Federació i on els seguidors podran fer les seves preguntes a través dels comentaris o de la seva webcam als convidats.

Facebook de la FCEDF: https://www.facebook.com/FCEDF/
Canal de Youtube: https://www.youtube.com/fcedf

Entrevistem a Toni Rodríguez del Pino, jugador d’hoquei en cadira de rodes elèctrica de l’ADB Barbera i jugador de la Selecció Catalana i la Selecció Espanyola. L’any 2014, un any després de diagnosticar-li escleòsis múltiple, coneix aquest esport i comença a jugar a l’antic club del San Rafael durant una temporada. La següent temporada comença ja a jugar amb l’ADB Barberà i comença a guanyar tots els títols que disputen, tant a nivell autonòmic i nacional. Amb la Selecció Espanyola va disputar el Campionat d’Europa a Holanda 2016 on Espanya va finalitzar en la vuitena posició en la seva primera participació internacional. A més de jugador, Toni fa tres temporades que es va treure el títol d’àrbitre nacional d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Toni, com portes en el teu cas el confinament obligat a casa?

Doncs en el meu cas, els primers dies no ho portava malament, no podia sortir al carrer però dins de casa o inclús dins de la comunitat em movia una mica i podia jugar a hoquei i anava passant els dies, però desde que no puc sortir per res de casa la veritat es que bastant malament. Sóc persona de carrer, de sortir, de socialitzar bastant i sobretot de practicar el meu esport, l’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Totes les competicions s’han aturat degut a la pandemia del COVID-19, quin balanç fas, fins el moment de l’aturada, del vostre equip, l’ADB Barberà?

Un balanç molt positiu, portàvem una bona temporada, ja que tan a nivell autonòmic amb la lliga, com a nivell nacional amb diversos tornejos que s’havien muntat i el que encara faltava per jugar, era un any bastant més intens del normal. En quan als entrenaments doncs a la par, amb mes intensitat i mes tècnics, ja que s’ha de dir que tots els equips van millorant, els jugadors van canviant de cadires per més ràpides. Aquest any s’ha canviat una regla: els gols dels estics de peu conten com a 2 punts i els partits es fan més complicats, i això dona molt més vistositat al joc.

L’ADB Barberà és el club que més títols ha guanyat a Catalunya, com veus el nivell de l’hoquei en cadira de rodes elèctrica a Catalunya en comparació a la resta d’Espanya, sobretot a València?

L’ADB va començar com tots els equips, amb pocs jugadors, amb cadires de carrer i lentes, el bó que ha fet és captar jugadors i anar-se fent gran poc a poc, també hem anat canviant cadires nosaltres per de més ràpides o fins i tot de competició, això en aquest esport és un plus molt molt gran. Com comentava abans, a nivell de Catalunya poc a poc els jugadors van canviant les seves cadires per cadires més ràpides, també van arribant jugadors nous i bé, l’experiència és un grau i cada any es va veient més nivell. Crec que encara està una mica descompensat el nivell entre els equips catalans però a nivell nacional crec que es va equiparant bastant, i que amb el canvi de regles que hi ha hagut aquest any la veritat és que donarà molt més joc i intensitat a aquest esport. En quan a l’equip Valencià, doncs es un equip molt sòlid amb anys d’experiència entre els seus jugadors i una mica mes de lo mateix, any rere any va evolucionant i aquesta temporada te un equip molt fort i a tenir molt en compte a les competicions.

Ets un dels jugadors més veterans de l’hoquei en cadira de rodes elèctrica, quina competició o moment esportiu recordes amb més emoció?

Un dels mes veterans per edat, encara que no dels que més temps porta jugant, jejejeje, tinc varis moments importants, com son les primeres vegades, la primera vegada que vaig guanyar un campionat d’Espanya, va ser un moment molt intens ja que mai havia guanyat res d’aquest nivell, es més, mai havia practicat cap esport d’equip, feia esport però per mi, no com a competició i guanyar un campionat així doncs va ser increïble, després anar a jugar un europeu amb la Selecció Espanyola doncs imaginat, un somni per qualsevol esportista, encara que el moment que he viscut amb més emoció es sens dubte el Campionat d’Espanya de Clubs que vem disputar a casa, no tan sols per fer-ho aquí, a Barberà i guanyar-lo, sino per que feia molt poc que havíem perdut a un company molt estimat i va ser molt dur haver de muntar aquest campionat i jugar-ho sense ell.

Per finalitzar, com és Toni Rodríguez més enllà de la competició? Què t’agrada fer en els teus moments d’oci?

Doncs una persona molt normal, molt tranquil, sóc molt sociable, amb moltes ganes d’aportar en tots els sentits, sempre estic ficat a tot arreu, m’encanta passejar pel sol fet de veure gent pel carrer i parlo pels colzes amb tot el que se’m posa davant. Suposo que com a qualsevol persona de la meva edat, jugar, veure series, pel·lícules, soc un apassionat del cinema, estar amb els amics i sobretot compartir moments sempre que puc.

Aquest dissabte 7 de març s’ha disputat el segon partit de la cinquena jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb victòria de l’ADB Barberà davant el Comkedem per 12 a 6.

El partit, disputat a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona, va ser dominat en tot moment per l’equip visitant que, amb cinc gols d’Asier Sánchez i un de Toni Rodríguez va arribar al descans amb un parcial favorable de sis a dos. Durant la segona part va continuar el domini de l’ADB Barberà que va arribar al final del partit amb el sis a dotze a favor. Amb aquesta victòria, l’equip vallesà, ha guanyat els cinc partits que ha disputat fins ara a la Lliga Catalana.

Dissabte 21 de març es disputa el primer partit de la sisena jornada de la competició amb l’emfrontament entre el DRACS CEA Júnior contra el Comkedem al Pavelló de l’Institut Guttmann.

Aquest dissabte 29 de febrer s’ha disputat el primer partit de la cinquena jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre els dos equips del DRACS CEA, l’equip Sènior contra el Júnior, amb victòria per l’equip Sènior per 5 a 0.

El partit es va disputar al Pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona i va ser dominat en tot moment pels més grans del DRACS CEA. Jordi Valle (4 gols) va ser el jugador més destacat del partit, seus van ser els dos primers gols de l’equip Sènior amb el que van arribar al descans del partit amb 2 a 0 a favor. Durant la segona part va continuar el domini dels DRACS CEA Sènior Team que van marcar tres gols més fins arribar al marcador final de 5 a 0. Amb aquesta victòria l’equip Sènior dels DRACS CEA empaten a 8 punts al capdavant de la classificació amb l’ADB Barberà, això sí, amb dos partits més.

Dissabte 7 de març es disputa el segon partit d’aquesta cinquena jornada entre el Comkedem i l’ADB Barberà.

Aquest cap de setmana del 29 de febrer i 1 de març es disputen diferents jornades de Lliga Catalana d’esports com el bàsquet en cadira de rodes, pàdel i petanca inclusiva entre d’altres esports.

Dissabte 29 al matí es disputa el primer partit de la cinquena jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre els dos equips del DRACS CEA, l’equip Sènior contra el Júnior. El mateix dissabte, a les instal.lacions del Club Petanca Barcelona, es disputa la segona jornada de la nova Lliga Catalana de petanca inclusiva.

Pel que fa a la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes es disputen partits de diferents jornades. Dissabte 29, el CE Costa Daurada B rep a la seva pista al CB MIFAS B i, diumenge 1 de març es disputen dos partits de la dotzena jornada, Bamesad contra el CB Granollers i el Comkedem juga a la seva pista contra el CB Pardinyes.

Recordar també que comença la segona edició de la Lliga Catalana de pàdel on, les sis parelles participants, tenen fins aquest diumenge per disputar els seus partits de la primera jornada de competició.

Aquest dissabte 22 de febrer s’ha disputat el partit ajornat de la primera jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre l’ADB Barberà i els DRACS CEA Júnior Team amb victòria per l’equip local per 15 a 10.

El partit va començar amb domini de l’ADB Barberà gràcies a la bona actuació dels tres jugadors que van marcar tots els gols de l’equip durant la primera meitat, Toni Rodríguez, Asier Sánchez i Cristina Arroyo, el resultat al descans era de 7 a 3 favorable a l’equip local. Durant la segona part, els Júniors del DRACS CEA van tenir més encert de cara a la portería rival, tot i que l’ADB Barberà no va baixar en la seva intensitat durant tot el partit. Gràcies al valor doble dels gols dels jugadors amb stick de cadira, els DRACS CEA Júnior van arribar a 10 gols per 15 de l’equip local que, de moment, compta tots els seus partits de la Lliga Catalana amb victòries.

Dissabte 29 de febrer es disputa el primer partit de la cinquena jornada de la Lliga Catalana amb el partit entre els dos equips del DRACS CEA, l’equip Sènior contra l’equip Júnior, al Pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona.

Aquest dissabte 15 de febrer s’han disputat els dos partits corresponents a la quarta jornada de competició amb victòries per l’ADB Barberà i el Comkedem.

Els dos partits es van jugar al Pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona ja que els dos equips dels DRACS CEA eren els equips locals. En el primer partit de la jornada, el DRACS CEA Júnior Team no va poder fer res davant el poder ofensiu i gran joc d’equip de l’ADB Barberà que ja dominava per 0 a 6 al descans. Durant la segona part va continuar el domini visitant arribant al final del partit amb el resultat de 0 a 11. L’altre partit de la jornada va ser més igualat entre els dos equips, els DRACS CEA Sènior Team va plantar cara davant Comkedem durant la primera part on, l’equip visitant dominava per un ajustat 3 a 5. De totes maneres, durant la segona part, el Comkedem, liderat per l’Òliver Vilela va anar augmentant la diferència en el marcador fins arribar al 8 a 14 final.

Dissabte 29 de febrer es disputa el primer partit de la cinquena jornada amb l’emfrontament entre els dos equips dels DRACS CEA al Pavelló de l’Institut Guttmann.

Després d’un cap de setmana sense competicions, el 15 i 16 de febrer tornen els partits de les Lligues Catalanes de bàsquet en cadira de rodes i d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Pel que fa a la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, dissabte 15 es disputen els dos partits corresponents a la quarta jornada de competició al pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona. Primer, a les 10h, tindrà lloc el partit entre els DRACS CEA Júnior Team contra l’ADB Barberà i, tot seguit, l’altre equip dels DRACS CEA, el Sènior Team disputarà el seu partit contra el Comkedem.

Pel que fa a la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes, es disputen els partits corresponents a l’onzena jornada de competició. Dissabte, el líder de la competició, el CE Costa Daurada B rep a la seva pista al Comkedem i,  el diumenge es disputa el partit entre el CB Pardinyes i el Bamesad. L’UNES – AFA és l’equip que descansa en aquesta jornada i el partit entre el CB MIFAS B i el CB Granollers es disputa el proper cap de setmana.

Aquest dissabte 25 de gener s’ha disputat el segon partit de la tercera jornada de la Lliga Catalana amb l’emfrontament entre els DRACS CEA Sènior Team i l’ADB Barberà, un partit que ha guanyat amb claretat l’equip visitant per 3 a 16.

L’ADB Barberà ha demostrat aquest dissabte que és l’equip favorit per revalidar el títol de campió de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica. L’equip de Barberà, amb Toni Rodríguez i Asier Sánchez com a jugadors més destacats, van sentenciar el partit durant la primera part on van arribar al descans amb un parcial favorable de 3 a 8. Durant la segona part va continuar la superioritat visitant arribant al final de partit amb el marcador final de 3 a 16 favorable a l’ADB Barberà.

Dissabte 15 de febrer es disputa el primer partit de la quarta jornada de la Lliga Catalana amb el partit entre el DRACS CEA Júnior i l’ADB Barberà.

Foto: DRACS CEA

Aquest cap de setmana del 25 i 26 de gener es disputen diferents partits corresponents a jornades de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes i d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Dissabte 25 a les 12h al Pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona, es disputa el segon partit de la tercera jornada de competició amb l’emfrontament entre els DRACS CEA Sènior Team, actual líder de la competició, i l’ADB Barberà que encara té alguns partits ajornats per jugar.

El mateix dissabte, però per la tarda, comença la segona volta de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes on l’actual líder, el CE Costa Daurada B, rep al Pavelló Olímpic de Reus, al CB Pardinyes. El CB Granollers és l’equip que descansa en aquesta vuitena jornada i la resta de partits corresponents a aquesta jornada es disputaran en properes setmanes.

Dissabte 18 s’ha disputat el primer dels partits corresponents a la tercera jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona amb el partit entre Comkedem i els DRACS CEA Júnior Team, amb victòria per l’equip visitant per 2 a 7.

El partit va ser molt disputat entre els dos equips. El valor doble dels gols marcats per jugadors amb T-stick (jugadors amb més discapacitat que porten l’stick com un apèndix a la cadira de rodes) fa que hi hagi molta més igualtat entre els equips que en edicions anteriors i, més en el cas del DRACS CEA Júnior Team, amb majoria de jugadors amb T-stick. Primera victòria per l’equip Júnior amb gols de Gerard Aroca, David Pérez, Alex Coma i Roger Badia.

Dissabte 25 de gener es disputa el segon partit d’aquesta tercera jornada amb l’emfrontament entre els DRACS CEA Sènior Team, actual líder de la competició, i l’ADB Barberà que encara té alguns partits ajornats per jugar.

El cap de setmana del 18 i 19 de gener es tornen a disputar jornades de les Lligues Catalanes corresponents a l’hoquei en cadira de rodes elèctrica i la natació.

Dissabte 18 de gener a les 12h es disputa el primer partit de la tercera jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes entre el Comkedem i els DRACS CEA Júnior Team a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona.

El mateix dissabte 18 per la tarda es disputa la segona jornada de la Lliga Catalana de natació al Club Natació Martorell. Núria Marquès i Antoni Ponce van ser els guanyadors de la 1ª Jornada de la Lliga Catalana de natació celebrada al mes de novembre. La Lliga Catalana és una gran competició de formació pels futurs campions d’aquest esport.

A més, diumenge 19 es disputa el partit ajornat de la sisena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes entre el Comkedem i l’UNES – AFA.

Dissabte 11 de gener hi haurà el primer entrenament de la Selecció Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat sota les ordres del nou seleccionador català, Carles Castelló que substitueix en el càrrec a Salvador Pons.

Els jugadors convocats pel nou seleccionador per aquest entrenament són: Antonio Rodríguez, Asier Sánchez, Rafael Caballero i Cristina Arroyo de l’ADB Barberà, Bertoldo Leao de Amorin, Óliver Vilela, Iván Montenegro, Óscar Bernárdez i Pablo Gea de Comkedem i, per part dels dos equips dels DRACS CEA, Alejandro Ruíz, Kevin Vera, Jordi Valle, Arnau Camps, Àlex Coma, Christian Jiménez i Roger Badia.

L’equip tècnic de la selecció estarà format pel seleccionador, Carles Castelló i Anna Ruiz també com entrenadora. Aquest és el primer entrenament de preparació de la Selecció Catalana per futurs compromisos durant aquesta temporada.

Aquest dissabte 21 de desembre s’ha disputat un partit avançat corresponent a la sisena jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre l’ADB Barberà i els DRACS CEA Sènior Team amb victòria per l’equip local per 15 a 12.

El partit va començar amb domini de l’equip local on va destacar la gran primera part de Toni Rodriguez, autor de sis dels set gols del seu equip en aquest primer temps, al descans l’ADB Barberà guanyava per un parcial de 7 a 3. La segona part va ser molt emocionant degut al gran joc de l’equip visitant i el valor doble dels gols anotats per jugadors amb T-stick (jugadors amb més discapacitat que porten l’stick com un apèndix a la cadira de rodes), l’igualtat en el marcador es va mantenir fins als darrers minuts de joc on l’ADB Barberà va marcar els gols decisius per arribar al final del partit amb el marcador favorable de 15 a 12.

Aquest dissabte estava previst el partit de la segona jornada entre l’ADB Barberà i el Comkedem però s’hagut d’ajornar i, per aquesta raó, s’ha disputat aquest partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Catalana. El proper partit es disputa el dissabte 18 de gener entre el Comkedem i els DRACS CEA Júnior Team.

Aquest dissabte 14 de desembre s’ha disputat el primer partit de la segona jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre els dos equips del DRACS CEA amb victòria pels DRACS CEA Sènior.

El pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona va ser la seu d’aquest partit de la segona jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre els dos equips dels DRACS CEA. El partit, va ser dominat per l’equip Sènior que va arribar al descans amb 2 a 0 a favor al marcador pel valor doble del gol marcat per Jordi Valle amb t-stick. Durant la segona part, un gol d’Andreu Camps, va sentenciar el partit entre els dos equips dels DRACS CEA que va finalitzar per 0 a 3 a favor del DRACS CEA Sènior.

El segon partit d’aquesta segona jornada es disputa el dissabte 21 entre L’ADB Barberà, actual campió, i el Comkedem.

Aquest dissabte 14 de desembre es disputa el primer partit de la segona jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre els dos equips del DRACS CEA.

El partit es disputarà al pavelló de l’Institut Guttmann a les 12h entre els DRACS Júnior contra els DRACS Sèniors, el primer dels equips, DRACS Júnior, ja ha debutat, amb derrota, en aquesta edició de la competició jugant contra el Comkedem. El DRACS CEA és l’únic club que aporta dos equips a la Lliga Catalana igual que ja va fer la temporada pasada tot i que, per aquesta edició, han realitzat una reestructuració dels dos equips. El partit del proper dissabte es podrà seguir en directe a través del Canal Youtube del DRACS CEA.

El segon partit d’aquesta segona jornada es disputa el dissabte 21 entre L’ADB Barberà, actual campió, i el Comkedem.

Aquest dissabte 30 de novembre ha començat una nova edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre el Comkedem i els DRACS CEA Sènior amb victòria per l’equip local per 8 a 4.

El partit, disputat a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona, va ser força igualat durant la primera part on, el jugador local Òliver Vilela, va ser determinant gràcies als tres gols anotats durant aquest primer parcial on es va arribar al descans amb un marcador de 5 a 3 favorable a l’equip local. Durant la segona part, el Comkedem va anar ampliant la diferència en el marcador fins arribar al resultat final de 8 a 4. En aquesta edició de la Lliga Catalana ja entra en vigor la modificació del Reglament Internacional del valor doble, dos punts, dels gols marcats pels jugadors amb T-stick (jugadors amb més discapacitat que porten l’stick com un apèndix a la cadira de rodes).

L’altre partit d’aquesta primera jornada entre l’ADB Barberà i els DRACS CEA Júnior es va ajornar i es disputarà en properes dates. El proper dissabte 14 de desembre es disputa el primer partit de la segona jornada entre el DRACS Júnior contra el DRACS Sènior.

El cap de setmana del 23 de novembre comença una nova edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb la participació de quatre equips catalans i modificacions en el reglament.

L’ADB Barberà, actual campió, surt com a principal favorit per revalidar el títol de la temporada pasada. DRACS CEA torna a competir amb dos equips a la Lliga Catalana però ha realitzat una petita reestructuració respecte la temporada pasada, competint amb un equip Sènior i l’altre serà l’equip Júnior. Comkedem és l’altre equip de la competició que intentarà guanyar a l’ADB Barberà.

Per aquesta nova temporada, la Federació Internacional ha realitzat alguna modicació al Reglament que farà més atractiva la competició. La modificació més important és el valor doble, dos punts, dels gols marcats pels jugadors amb T-stick (jugadors amb més discapacitat que porten l’stick com un apèndix a la cadira de rodes) mentres que els gols marcats pels jugadors amb stick de mà continuen amb un punt.

El primer partit de la competició es disputa dissabte 23 de novembre a les 12h a l’IEM Maria Reverter de Barberà del Vallès entre l’ADB Barberà i el DRACS CEA Júnior Team.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies