Aquest cap de setmana del 4 i 5 de juny s’ha disputat el Campionat d’Espanya de clubs d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Municipal “José Caballero” de la localitat madrilenya d’Alcobendas amb domini dels dos clubs catalans que han disputat la final del Campionat.

Durant la jornada de dissabte, els equips catalans van guanyar els seus respectius partits. Dracs CEA va guanyar per 8 a 2 al Club Patí Alcobendas i per 7 a 2 al Levante Masclets, l’ADB Barberà també va guanyar els seus partits classificant-se d’aquesta manera els dos equips catalans per la gran final. Al derbi català de dissabte, el DRACS CEA va guanyar l’ADB per 12 a 7. A la final de diumenge, el partit va començar amb força igualtat entre els dos equips, el resultat al descans era de 5 a 3 favorable al DRACS. Durant la segona part, el DRACS CEA va anar augmentant la seva diferència al marcador fins arribar al 12 a 4 final, proclamant-se per primera vegada Campió d’Espanya. El Club Patí Alcobendas va guanyar Levante Masclets al partit pel tercer i quart lloc del Campionat.

Aquests dos equips més el Comkedem, disputen el proper diumenge 12 de juny la Copa Catalana d’HCRE a Granollers, competició que forma part de la XIV Edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat. Els dos primers partits es podran veure en directe al nostre Canal de Youtube.