Aquest dimecres 8 de juny, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, ha tingut lloc la presentació d’aquest esdeveniment organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física (FCEDF). Es tracta de la cloenda de la temporada esportiva on es disputaran diverses competicions (principalment Copes Catalanes) i activitats i exhibicions d’esport adaptat.

Josep Giménez, president de la FCEDF, ha destacat la importància que representen els Jocs Catalans per la Federació, no solament per l’aspecte esportiu i competitiu sinó també per la possibilitat de visibilitzar l’esport adaptat arreu del territori català. “És una satisfacció que Granollers aculli el que considerem la Festa Major de l’Esport Adaptat a Catalunya”.

A la presentació també hi han assistit l’Ariadna Balmes, de l’associació Capaç i Vàlida, i Pau Navarro, del Club Rugby Spartans Granollers, qui han destacat la importància de la celebració dels Jocs Catalans a Granollers, com una oportunitat per continuar avançant cap a la inclusió de les persones amb discapacitat i treballar per l’accessibilitat dels equipaments esportius, els comerços i altres espais de la ciutat, així com la importància d‘encoratjar les persones amb discapacitat perquè practiquin esport.

El regidor d’Esports, Àlvaro Ferrer, ha insistit en la importància de “visibilitzar l’esport adaptat i la capacitat de superació dels seus esportistes”. I l’alcaldessa, Alba Barnusell, ha agraït la confiança dels organitzadors i ha destacat que “és un orgull que els Jocs Catalans se celebrin a Granollers. La nostra ciutat es posa a la disposició de l’esport adaptat i de les persones amb discapacitat”. I s’ha compromès a continuar avançant per fer de Granollers una ciutat més accessible i inclusiva: “Queda molta feina per fer, com a societat encara tenim molts reptes, però els reptes estan per a assolir-los”.

El cap de setmana de l’11 i 12 de juny Granollers serà l’epicentre de l’esport adaptat català amb més de 250 esportistes. En diferents instal·lacions esportives municipals, es disputaran les Copes de Catalunya d’esports com el bàsquet i el rugbi en cadira de rodes i l’hoquei en cadira de rodes elèctrica, entre altres competicions de natació, pàdel i exhibicions de vòlei i waterpolo i altres esports.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies