Aquest dissabte 25 de gener s’ha disputat el primer partit de la segona volta de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes entre el CE Costa Daurada B i el CB Pardinyes, amb clara victòria per l’equip local per 75 a 16.

La superioritat del CE Costa Daurada B ja va quedar reflexada en el marcador del final del primer quart on, els jugadors dirigits per Manel Seva, ja guanyaven per 19 a 6. Al descans el marcador era de 37 a 8 i durant la segona part va continuar la gran superioritat de l’equip de la Costa Daurada finalitzant el partit amb el marcador favorable per 75 a 16. Amb aquesta victòria, el CE Costa Daurada B segueix com a líder invicte de la competició i el CB Pardinyes continua la seva formació i adaptació a la competició.

El partit ajornat que s’havia de disputar entre el Club MIFAS B i el Comkedem es va tornar ajornar degut a les conseqüències del Temporal Glòria que han deixat inservibles totes les cadires de joc que l’equip gironí tenia a les instal.lacions del Pavelló de Fontajau que va quedar greument afectat pel temporal.