Aquest dissabte 6 d’abril s’ha disputat la tercera jornada de la Lliga Catalana de natació a les instal.lacions del Club Natació Sitges amb victòries pels grans dominadors de la competició, Núria Marquès i Antoni Ponce.

El nedador del CN Sitges va guanyar la prova de 100m braça SB4-SB13 aconseguint 924 punts, quatre punts més que Òscar Salguero (CN Sabadell) que va finalitzar en segona posició. Destacar també les victòries d’Ariel Schrenck (CN Mataró) a la prova de 50m papallona amb 699 punts i de Pol Sallent (CN Martorell) a la prova de 200m esquena amb 483 punts. Pel que fa a la competició femenina, Núria Marquès va guanyar les proves de 100m braça, 50m lliures i la prova de 50m papallona on va aconseguir 733 punts, per davant de Marian Polo (CN Badia) que va aconseguir 562 punts, la nedadora del CN Badia, a més d’aquesta segona posició, va guanyar la prova de 200m estils.

Dissabte 25 de maig, dins de les diferents competicions dels Jocs Catalans, es disputarà la quarta i darrera prova de la Lliga Catalana de natació a les instal.lacions del Club Natació Barcelona.