Aquest dissabte 14 d’abril s’ha disputat la tercera jornada de la LLiga Catalana de natació a les instal.lacions del Club Natació Sant Feliu, amb la participació d’alguns dels millors nedadors i nedadores paralímpics catalans.

En categoria masculina, el gran dominador de la jornada va tornar a ser el nedador del CN Sitges, Antoni Ponce. Ponce a guanyar les proves de 200m esquena S1-S13 amb un temps de 02:43,92 i 836 punts, la prova de 100m braça SB4-SB13 amb 955 punts per davant del medallista paralímpic Óscar Salguero que va finalitzar a la segona posició amb 930 punts i també va guanyar la prova de 200m lliures S1-S13 amb un temps de 02:31,34 i 729 punts.

Núria Marquès i Júlia Castelló van ser les grans dominadores de la competició femenina. Núria va guanyar totes les proves que va disputar, els 100m braça SB4-SB13 amb 695 punts, la prova dels 50m lliures S1-S13 amb 671 punts i els 50m papallona S1-S13 amb 787 punts. Per la seva part, Júlia Castelló (CN Mataró) va guanyar les proves de 100m esquena S1-S13 amb 695 punts i la prova dels 200m esquena amb un temps de 03:17,52 i 726 punts.

En la secció de natació de la web de la FCEDF apareixen tots els resultats de la jornada. La quarta i darrera jornada de la LLiga Catalana de natació es disputarà dissabte 2 de juny dins de les competicions dels XI Jocs Catalans que tindran lloc a la ciutat de Manresa.