Aquest dissabte 22 d’abril pel matí s’ha disputat la tercera jornada de la Lliga Catalana de natació adaptada a les instal.lacions del Club Natació Terrassa amb les victòries de Berta García (CN Mataró) i Òscar Salguero (CN Sabadell).

El medallista paralímpic Òscar Salguero ha guanyat aquesta tercera jornada amb un total de 783 aconseguits a la prova dels 200m estils, el segon classificat ha estat Ariel Schrenck (CN Mataró) amb 731 i, el nedador local Àlex Villarejo (CN Terrassa), guanyador de la primera jornada de la competició, ha finalitzat a la tercera posició amb 712 punts. En categoria femenina, domini absolut de les nedadores del CN Mataró amb les primeres cinc posicions, Berta García (CN Mataró) ha guanyat amb autoritat amb un total de 699 punts, per davant de les seves companyes de club, Ana Belén Sabariego (531 punts) i Anna Saiz (507 punts). En el següent enllaç es pot accedir a tots els resultats d’aquesta jornada.

La quarta i darrera jornada de la Lliga Catalana d’enguany es disputarà el cap de setmana del 5 i 6 de juny dins de les competicions de la 15a edició dels Jocs Catalans.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies