El cap de setmana del 3 i 4 de juny la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física organitza la 15ª edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat a la ciutat de Martorell, recuperant el format de les primeres edicions d’aquesta competició.

Durant els dos dies, la ciutat del Baix Llobregat serà l’epicentre de l’esport adaptat català on, en diferents instal.lacions municipals, es disputaran les Copes de Catalunya de d’esports com el bàsquet i el rugbi en cadira de rodes, l’hoquei en cadira de rodes elèctrica i la primera Copa Catalunya de waterpolo. A més hi hauran altres competicions de natació, pàdel, petanca i exhibicions de volei. També es portaran a terme diferents activitats de promoció de l’esport adaptat durant tot el cap de setmana.

Per Sara Gutiérrez, directora tècnica de la Federació, “aquesta és una edició especial, ja que és la quinzena edició de la competició més emblemàtica de la Federació i, a més, aquest any tindrà lloc en una ciutat molt implicada amb l’esport adaptat i Capital Europea de l’Esport 2023, tot un orgull per nosaltres. Serà un cap de setmana ple de competicions i d’activitats de promoció per donar a conèixer els diferents esports adaptats”.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies