Aquest dissabte 14 de gener comença una nova edició de la Lliga Catalana de quad rugbi entre els tres equips catalans al Complex El Vell Congost de Manresa en format de concentració durant tota la jornada.

El Manresa WR, els Spartans WR i el BUC Barcelona jugaran durant dos caps de setmana la Lliga Catalana, i aquest dissabte es disputa la primera jornada de la competició amb els següents horaris dels partits:

10h : BUC Barcelona vs Spartans Granollers
13h : Manresa WR vs Spartans Granollers
16h : Manresa WR vs BUC Barcelona

El Barcelona Universitari Club és l’actual campió de la competició, després de guanyar la 1ª edició de la Lliga Catalana de rugbi en cadira de rodes que va finalitzar el passat mes d’abril.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies