Aquest dissabte 3 de desembre comença una nova edició de la Lliga Catalana de petanca amb la disputa de la primera jornada a les instal.lacions del Club Petanca 3 Bolas a Martorell. Aquesta edició de la Lliga Catalana, comptarà amb la participació de dotze tripletes que disputaran un total de vuit jornades de competició, el doble que l’edició anterior.

Les dotze tripletes participants són: Nova Lloreda Sud A. VV. – A i B, CP Hospitalet, Els Amics de Gràcia – A i B, Federació Acell, C.P. Les Borrelles, Sants, Sant Josep “El Carrilet” – A i B, GIDBA-AMIBA i, el Club Petanca 3 Bolas, actual campió de la Lliga Catalana

La segona jornada de competició es disputarà després de les Festes de Nadal, dissabte 14 de gener, a les instal.lacions del Club Nova Lloreda a Badalona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies