Aquest diumenge 27 de novembre s’ha disputat a Mataró la Supercopa de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre el Dracs CEA i l’ADB Barberà al Polisportiu Municipal Jaume Parera amb victòria pels DRACS per 23 a 9.

Abans de començar el partit, es va llegir el Manifest del món de l’Esport 2022 amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les Dones del 25 de Novembre. Pel que respecta al partit, el DRACS va començar la Supercopa amb una gran pressió a tota la pista i jugant molt bé aprofitant les seves oportunitats per marcar, la diferència al descans era favorable al DRACS CEA per 9 a 3. Al descans es va fer una exhibició d’hoquei artístic a càrrec del Patinatge Artístic Mataró. Durant la segona part va continuar el domini dels DRACS que, poc a poc, va anar augmentant la diferència fins arribar al 23 a 9 final.

La Supercopa ha donat el tret de sortida de la competició d’aquesta temporada de l’hoquei en cadira de rodes eléctrica que, el proper dissabte 17 de desembre comença una nova edició de la Lliga Catalana.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies